+36 20 263 1403

Rólunk

rolunkEgy ügyvédi irodának nemcsak kiváló jogi szolgáltatást kell nyújtania, hanem sikeres vállalkozásként is helyt kell állnia. A mai gazdasági helyzetben életbevágó, hogy egy céget maximális hatékonysággal vezessünk. Ezt figyelembe véve fejlesztettünk ki egy gyors és költséghatékony számlázási megoldást az elfoglalt ügyvédek részére. Ideális azok számára, akik rájöttek már arra, hogy értékes idejüket a számlázható órákkal töltsék a számlákkal való bajlódás helyett.

A LegalBilling kifejezetten ügyvédek számára lett kitalálva. Tudvalevő, hogy a korrekt, pontos óraregisztráció és számlázás elengedhetetlen egy ügyvédi iroda fennmaradásához. Ugyanakkor tisztában vagyunk vele, hogy a munkának ez a része kifejezetten terhes az ügyvédek számára. Ezért próbáltunk egy olyan egyszerű, átlátható szolgáltatással előállni, ami egyedülálló a maga nemében.

A LegalBilling jogi számlázási szakértelmét kamatoztatva informatikai partnerünk kifejlesztett egy kifejezetten az ügyvédek számlázását segítő szoftvert, mely mind az órakimutatások elkészítésében, mind pedig a számlakibocsátásban segíti a felhasználót. Egy helyen tartja nyilván a munkaórákat és az egyes ügyeknél felmerült költségeket. A programon belül ezen adatok összesítésével azonnal készíthető a számla. 

Kik vagyunk Szucs Krisztina

A LegalBilling alapítója Szücs Krisztina. Krisztina két közgazdász diplomát szerzett, a budapesti Külkereskedelmi Főiskolán, valamint a franciaországi Jules Verne Egyetemen pénzügyi és vállalatirányítás szakon.

Ezután 10 évig számlázási munkatársként dolgozott Budapesten egy nemzetközi ügyvédi irodánál. Itt a gazdaság legkülönbözőbb területein végzett jogi munkák valamennyi számlázással összefüggő feladatáért volt felelős. Ezen kívül tréningeket tartott az ügyvédeknek, hogy minél eredményesebben regisztrálhassák óráikat a számítógépes számlázóprogramban. Számon tartotta az egyes ügyfelekkel kötött megállapodásokat.  Az ügyvédi iroda bukaresti és belgrádi társirodájának nyitásakor azok számlázását is koordinálta Budapestről. Munkáját magyar, francia és angol nyelveken látta el.