+36 20 263 1403

Állandó, havi számlázási megbízás

Számlázási adatbázisukhoz távolról hozzáférve folyamatosan elkészítjük aktuális számláikat. 

Ezt a szolgáltatásunkat minden esetben megelőzi egy project jellegű számlázási átvilágítás, amelynek során saját módszereink alapján bevezetünk cégüknél egy új, korszerű, átlátható számlázási rendszert.  Ezt követően lehetségessé válik, hogy számlázási adatbázisukhoz távolról hozzáférve folyamatosan elkészítsük a felmerülő számláikat. Heti két alkalommal személyes konzultációt biztosítunk,  mely történhet személyesen, telefonon, vagy skype-on.

Így működik a gyakorlatban

jogi szamlaElég, ha az ügyfelekkel kötött megállapodásokból a LegalBilling -nek is küld egy példányt és engedélyt ad, hogy az ügyvédek által elkészített órakimutatásokhoz hozzáférjen az interneten keresztül. Ezután mi átnézzük és kijavítjuk a munkaleírásokat, melyekben természetesen tartalmi változtatást nem, de formai, stílusbelieket elvégzünk, hogy az ügyfelek egy rendezett, olvasmányos teljesítési kimutatást kapjanak kézhez. Ezután pdf formában visszaküldjük a kapcsolattartó ügyvédnek átnézésre, esetleges javításra.

A LegalBilling csak és kizárólag akkor küldi el az ügyfél felé a végleges számlát, miután arra az engedélyt megkapta a kapcsolattartó ügyvéd részéről.

Természetesen minden ügyfelet és ügyet a legnagyobb titoktartással kezelünk.